onsdag 22 juni 2011

Vätternrundan 2011

Veckorna känns som dagar, dom bara flyger i väg. Jobb, familjen och cykling är vad det handlar om just nu. I lördags körde jag vätternrundan, tiden blev 6.51.46 det var fint väder och en massa duktiga och starka cyklister som bara drog och drog. Det var många som körde sig helt tomma och var tvungna att släppa eller fick kramp, alla offrade sig för att vi skulle lyckas med målsättningen att vara snabbast runt vättern. Jag körde med MAS-klungan och det var 29st som nådde målet med att vara snabbast. Hatten av till er som bidrog med det som gick för dagen.
Något som var grymt kul var att bröder Stevenson startade, Christofer gick av i Karlsborg och hade gjort ett grymt jobb som hjälpryttare:) medans Michael som är regerande svensk mästare körde hela vägen runt.

En länk som är rätt kul att se.

http://www.cykelklubben.se/cykelklubben/article/article.asp?v=2&ArticleID=%7BF0332027%2DA064%2D4DFD%2D9BB0%2DB63ECC83F5C2%7D

Just nu pågår förberedelse för tidig avresa i morgon till Sollerön och SM. Mina mekaniker jobbar så att svetten sprutar.... Hoppas dom får grejorna i trimm, för det lär jag behöva :)



Håll nu tummarna att Sportlife-Team Kungälv bergar ett guld genom Michael eller Christofer Stevenson












Mvh Marcus Larsson

1 kommentar:

  1. Vilka underbart söta mekaniker vi har i vårt "stall". Gör nu ej de besvikna på midsommar:)Gillar inlevelsen!
    //Robban

    SvaraRadera