söndag 8 maj 2011

Ctrl, alt + delete

Det har varit en relativt lugn skön vecka med lugna pass och tre vilodagar. Jag har trots detta fåt ihop ca 10 timmar på hojen. Bara ett pass har varit med lite hårdare 2 mins intervaller, resten har varit väldigt behagligt.
Som Ulf nämnde i ett tidigare inlägg så har jag ju varit i asfalten lite väl mycket i år... närmare bestämt 4 ggr på 31 dagar. En gång kan jag ta på mig att jag får skylla mig själv, men de andra tre gångerna ligger inte på mitt eget samvete. Kroppen har tagit lite väl mycket stryk av vurporna och behöver läka ihop, jag inventerade kroppens alla småskavanker i duschen i början på veckan och det var ingen vacker syn, blåmärken, revor och halvläkta skrubbsår gör att högersidan på kroppen ser lite sargad ut. Dessutom har jag varit aningens öm i axeln nacken och ryggen efter den senaste markkänningen på linjet på Hammarö. Jag måste ändå säga att jag haft mycket tur som klarat mig och cykeln förvånansvärt bra trots allt.

I fredags gjorde jag min sista dag på Actemium och börjar på nytt jobb på måndag. Med detta så passade jag på att gå på en riktig "totalreset"... En "Ctrl, alt + delete" av systemet blev verklighet när det bjöds på kalas. En av våra vänner fyllde 40 och det firades hårt. Vägen mina barn går hem ifrån skolan kändes osedvanligt lång och hård i morse när jag skulle averka samma sträcka. Jag satte inget nytt rekord men lyckades ändå ta mig hem utan gräsfläckar och kunde stämma av att uret stod på 04.39 när jag fick trocklat upp ytterdörren.
En fantastisk rolig fest där 60 vänner var samlade, dock var vi endast ett 10 tal starka kvar när slutspurten väl drog igång. Jag måste medge att ligga i utbrytning med 10 andra är rätt kul... vi delade också starkt på jobbet med att hämta vätska från langningszonen till varandra under loppets sista två timmar, samarbetet fungerade tokbra. Under en del av utbrytningen attackerade jag till och med loss tillsammans med två andra med var sin microfon i handen och rev av "kom hem, vi börjar om igen" men efter det blev vi snabbt inhämtade i gruppen och kom in i "langa arbetet" igen.
Kanske min första och ända utbrytning den här säsongen!

Några bilder från priscermonien finns tyvärr inte att tillgå, men jag vill hävda att detta loppet vann jag med mer än en cykellängd.

Ha det gott
/Johan

1 kommentar:

  1. Hade du dricka kvar i flaskorna när du gick i mål eller hade du fördelat ut det väl och jämnt över hela loppet?

    SvaraRadera