onsdag 30 mars 2011

Säsongen har börjat!

Tisdagsträningen med Mölndalsklubben är avklarad med blandade känslor!Härligt att den säsongen har börjat då man vet att ont i magen och lite ångest tillhör tisdagen.
Garanterat vet man att ont gör det och man får ofta gräva djupt efter krafter.
Igår så va det 4:e dan på raken i sadeln och eftersom vädret va fint blev det snabbdistanstempo i 50 km drygt innan samling vid klubbstugan.
Kände mig prima och fräsch tills jag stod där och frös om hela kroppen och då va det dags för lite fart o fläkt.Darrande i hela kroppen rullade jag iväg med ca 20 glada o förväntansfulla cyklister som ville pina mina ben än mer. Benen känns som  stackars stockar i motvinden ute vid hjälm in mot golfbanan i kungsbacka!


Blev inte förvånad för det är den tiden på året och det kan bara bli bättre ju mer Tisdagsträningar man kan vara aktiv i.Finns en hel del fart och kraft i killarna här på  mölndalsträningarna,det är bara att samla kraft och spänna bågen. Längtar redan till nästa Tisdag konstigt nog för det är något specilellt att veta att ont gör gott i efterhand.
Kvällen idag har bara varit skön då man mekat med en bil och bytt styrled & bromslang.....och tänkt på Markus och Johan som haft ett helvete i omställning till värme och helvetsbackar på Mallorca!
Tur man inte är avundsjuk av sig........NOT!

I helgen kommer värmen och kanske man kan prova finhojen och få ännu en kick! Grattis till alla
cyklister då vi har De Ronde på söndag!

Nån som vill hoja som förfest på Söndag?

Robban

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar